OranjeZicht City Farm Market

Elke zaterdag is er vlakbij V&A Waterfront een markt, welke door de organisatie wordt omschreven als:

OZCF Market Day is a community farmers-style market for independent local farmers and artisanal food producers

Het heeft wat weg van de Pure Markt zoals we die in Amsterdam kennen, maar dan wat meer gemixt met een “de Parade”-vibe. We hadden hier afgesproken met Naoual, een vriendin uit de middelbare-school tijd, voor een gezellige lunch.

DSC_3902
DSC_3900

Aangezien de markt om 14:00 werd opgeruimd hebben we nog een wandeling gemaakt langs de kust bij Sea Point, hier stond onder andere een kunstwerk van een witte neushoorn welke bestond uit meerdere platte stukken die verspreid door het veld stonden, alleen vanuit de juiste hoek zag je de neushoorn in zijn volledige vorm. Precies op dat punt hebben ze een kijker neergezet wat je doet denken aan het vizier van een geweer.

Uiteindelijk zijn we met een Uber naar huis gegaan, wat een bijzondere ervaring was, gezellig gebabbeld met onze chauffeur Willard. Thuis aangekomen was het borrel-tijd en hebben we genoten van wat kaas en brood van de markt en natuurlijk een wijntje erbij. ’s avonds was het dan eindelijk tijd voor het Potjie waar Ross al de hele dag mee bezig was, heerlijk langzaam gegaard lamsvlees met aardappelen, wortel en boontjes, beetje rijst erbij en genieten maar.

3 gedachtes over “OranjeZicht City Farm Market

  1. Lieve Anna en Dennis, Wat een leuke reis maken jullie en wat een interessante belevenissen allemaal. Ik kreeg de tip om dit te lezen van je ouders, Anna,
    Nog veel plezier daar, tot ziens in NL!!
    Corrie Matter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *