Laatste dag in Kaapstad

Op onze laatste dag in kaapstad hebben we Kasteel de Goede Hoop bezocht, waar we toch nog een hoop hebben geleerd over het VOC verleden van Nederland. Ook de sleuteloverdracht ceremonie was erg leuk om te zien. Onderweg naar Bo-Kaap hoorden we eindelijk het 12:00 kanonschot vanaf signal-hill en we waren verbaasd dat het ons gelukt was om het de eerdere dagen niet te horen.

Dan, het ophalen van de auto.. uiteraard zit de verhuurmaatschappij in het centrum dus het eerste stukje links rijden is ook meteen vol in het verkeer. Een spannend ritje, maar gelukkig gaat het hier allemaal vrij rustig, en dus is het redelijk goed te doen. We zijn uiteraard ook al gewend aan de manier van rijden die in Amsterdam Zuid-Oost gebruikelijk is.

Aan het einde van de dag nog wat laatste dingen gekocht in het (of een van de) grootste overdekte winkelcentrum van Afrika: Canal Walk
In het winkelcentrum zit ook nog een volledige food-court waar elke vorm van fastfood aanwezig is, 3 verdiepingen eettentjes.

We hebben onze laatste avond gegeten met Ross en Claire bij Spur een echt Zuid-Afrikaans grill restaurant wat om de een of andere vreemde reden een indiaan als logo heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *