De realisatie van een winterdroom

December 2016, was koud, guur en deprimerend, en het was ook toen dat we besloten de volgende winterperiode af te reizen naar een zonniger bestemming.

De keuze voor Zuid-Afrika was snel gemaakt daar de gebiedende “Thou shalt visit us within 2 years!” uitnodiging van vrienden Ross en Claire mij al jaren achtervolgde en het reeds 3 jaar verder was. Al snel begonnen wij aan ons ‘D&A naar Afrika’ spaar programma om aan het benodigde budget voor de reis te komen. Het was pas echter tegen juni dat we besloten welk gedeelte wij, van het 30x groter dan Nederland zijnde land, wilden en konden ontdekken. Met deze zekerheid kon de volgende stap genomen worden, het boeken van de vlucht-tickets. Eindelijk konden we na 4 jaar onze vrienden woorden van bevestiging sturen; “JA, we komen naar jullie toe deze winter!”

En zo geschiedde het dat onze winterdroom, na een afdracht van zo’n 1200 euro aan vliegtickets, concreet werd.

Ross en Claire op bezoek in Amsterdam, 11/11/2013

8 gedachtes over “De realisatie van een winterdroom

    1. Rechts bovenin de site zit een menu-knopje, daarin kan je je naam en email achterlaten, dan krijg je een mailtje zodra we wat plaatsen.

  1. Net terug van weggeweest. Dat wordt een onvergetelijke reis. Wees in het donker op je hoede voor loslopende hippo’s. Ze lijken lief maar zijn het niet. Goede reis!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *